MALATYA / DARENDE - Ahmet Çokyaşar Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyeti'in 100.yılı etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen şiir yarışması yapılmıştır. Yarışma sonucunda ;

1. Rukiye YİNANÇ

2. Melisa MECİT

3. Hatice KİŞ  olmuştur.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında öğretmenimiz Eray ÖZER ve öğrencilerimizin oratoryo çalışması. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Geçtiğimiz günlerde turnuvalarda üstün başarı göstererek bizleri gururlandıran öğrencilerimize ödüllerini Okul Müdürümüz Metin DEMİR tarafından verildi. Öğrencilerimizi tekrar tebrik ederiz.

Ekm

19.10.2023 tarihi saat 11.20' Sivil Savunma Tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize sarı ikaz, kırmızı ikaz, radyaktif serpinti ya da kimyasal saldırı tehlikesi alarmı , beyaz ikaz ne demektir, siren sesleri nasıldır, tanıtıldı. Deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

İlçemizde yapılan spor turnuvalarında okulumuz öğrencilerimiz madalyalarla bizi gururlandırdı. Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Yakup Ateş ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Dünyanın her kesiminden Müslümanlar, her sene bu geceyi Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır.

Öğrencilerimize Mevlid Kandil'inin anlamını ve maneviyatını tanıtmak amacıyla ikramda bulunup,tanıtım kartları dağıtıldı. Emeği geçen başta Hasan BEDİR, Mehmet DOĞAN, Mine DOĞAN, Eray ÖZER öğretmenlerimize, kıymetli öğrencilerimize ve herkese teşekkür ederiz.

Eyl