MALATYA / DARENDE - Ahmet Çokyaşar Ortaokulu

Geleceğimizin mimarları kadınlarımızın " Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun".

Ara

Okulumuz Ahmet Çokyasar Ortaokulu, ilde yapılan "Yıldızlar Kız Masa Tenisi Turnuvası"nda üçüncü olmuştur. Öğretmenimiz Yakup ATEŞ ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuzda 5. , 6. ve 7. sınıflar arası bilgi yarışmalarımız devam ediyor. 11.12.2023 tarinde 5. sınıflar, 12.12.2023 tarihinde 6. sınıflar arasında bilgi yarışmaları yapıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize , başta  Türkçe öğretmenimiz Murat KALIPÇIOĞLU olmak üzere teşekkür ederiz. Kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz. Sırada 7.sınıflar var. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Kariyer Günleri programları kapsamında, bu hafta okulumuzda, Cumhuriyet savcısı Habip ÇETİNKAYA' yı misafir ettik. Öğrencilerimize mesleki bilgilendirmelerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimize , Siberay görevlileri tarafından  "Güvenli İnternet ve Teknoloji Kullanımı" hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kas

ÇEDES protokolüne göre projenin amacı, öğrencileri “bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insanî, manevi ve kültürel değerlere göre” yetiştirmek.

Öğrencilerimiz ÇEDES projesi kapsamında Hasan BEDİR ve Mehmet DOĞAN öğretmenlerimizin öncülüğünde , Hacı Bekir Cami ziyareti yaptılar.

Kas

Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni gerçekleştirildi.

Kas

''Ayın Öğrencisi'' seçilen öğrencilerimize kooperatiften hediye çeki verildi. Tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100.yılını Darende kapalı spor salonunda coşkuyla kutladık.

Ekm

Türkiye Cumhuriyet'inin 100. yılında sınıflarımızı ,okulumuzu bayrak ve balonlarla süsledik.

Ekm

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fevzi İNCE okulumuzu ziyaret etti.  Sınıflarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdi. Öğretmenlerimizle biraraya gelerek "öğretmenler odası " sohbeti yaptı. Öğrencilerin hazırladığı ve 3D yazıcıdan baskısını aldıkları 100.yıla özel anahtarlıkları kendisine hediye ettik.

Ekm

Toplantımızda, okul- veli ilişkilerini güçlendirmek için yapılması gerekenlerin gündemini belirledik. Velilerimize öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarıları hakkında konuştuk. Okul aile birliği toplantımıza katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Ortaokulunda gerçekleşen Mangala yarışmasında , Nilgün KURTOĞLU koçluğunda katılan öğrencimiz Yusuf ÖZDEMİR birinci olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Sosyal Bilgiler öğretminimiz Hasan CESUR tarafından hazırlanan "Cumhuriyet’in 100.yılı" temalı sinevizyon gösterisini öğrencilerimize izlettik.