MALATYA / DARENDE - Ahmet Çokyaşar Ortaokulu

Etiket Sonuçları: okul

Ara

Okulumuzda 5. , 6. ve 7. sınıflar arası bilgi yarışmalarımız devam ediyor. 11.12.2023 tarinde 5. sınıflar, 12.12.2023 tarihinde 6. sınıflar arasında bilgi yarışmaları yapıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize , başta  Türkçe öğretmenimiz Murat KALIPÇIOĞLU olmak üzere teşekkür ederiz. Kazanan sınıflarımızı tebrik ederiz. Sırada 7.sınıflar var. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Toplantımızda, okul- veli ilişkilerini güçlendirmek için yapılması gerekenlerin gündemini belirledik. Velilerimize öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarıları hakkında konuştuk. Okul aile birliği toplantımıza katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Türkçe Öğetmeni Murat KALIPÇIOĞLU tarafından açılan satranç kursuna öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Turnuvalara hazırlanan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Hazreti Muhammed'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor. Dünyanın her kesiminden Müslümanlar, her sene bu geceyi Mevlid Kandili olarak kutlamaktadır.

Öğrencilerimize Mevlid Kandil'inin anlamını ve maneviyatını tanıtmak amacıyla ikramda bulunup,tanıtım kartları dağıtıldı. Emeği geçen başta Hasan BEDİR, Mehmet DOĞAN, Mine DOĞAN, Eray ÖZER öğretmenlerimize, kıymetli öğrencilerimize ve herkese teşekkür ederiz.